top of page

Referenties

Young Capital.png

Elbrich Batstra - CRHO YoungCapital (2023)

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de afgelopen 17 jaar die ik met Aukje heb samengewerkt een absoluut voorrecht is.  Aukje is niet alleen een expert op haar vakgebeid, maar ze heeft ook een ongeëvenaard niveau van toewijding en betrokkenheid in alles wat ze doet. Haar kennis en ervaring zijn van onschatbare waarde voor iedere organisatie.

Wat Aukje echt onderscheidt, is haar integriteit en oprechte interesse in anderen. Ze luistert aandachtig naar ideeën en zorgen. Haar eerlijkheid is verfrissend en geruststellend tegelijk. Ze zal je altijd het eerlijke verhaal geven of dit nou fijn is of niet en ze is altijd onderdeel van de oplossing. Dit niveau van vertrouwen wil je graag in elke samenwerking, maar zeker op het pensioenvraagstuk wat voor vele ingewikkeld is. Dat brengt mij op een ander kenmerk dat mij altijd inspireert, Aukje haar vermogen om complexe informatie toegankelijk te maken voor iedereen. Ze heeft de gave om ingewikkelde vraagstukken op een begrijpelijke manier te presenteren, waardoor ze voor iedereen behapbaar worden.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Aukje aan mijn zijde heb om het pensioen vraagstuk elke keer het nuchtere pragmatische hoofd te bieden. Ik gun elke organisatie een Aukje! 

Greep uit klantenoverzicht

Schermafbeelding 2024-03-14 om 10.18.20.png
Schermafbeelding 2024-03-14 om 10.23.21.png
Schermafbeelding 2024-03-14 om 10.19.12.png
mediabrands logo.png
Young Capital.png
Schermafbeelding 2024-03-14 om 10.26.51.png
hotel l'amour.png
bottom of page